Sázavský sen

Sázavský sen … 400 slov na „S“

Standa se svojí snoubenkou Světlanou se shodli společně splout Sázavu.
Sklolaminátovou skořápku si sehnali skrze soukromou společnost Samba.
Spokojeně se svezli skrze Sázavskou Světlou, seč schovávající se sluníčko současně se setrvalou sprškou signalizují systematické strasti. Standa stísněně sleduje stěží sjízdná Stvořidla. Strašidelná soutěska se spoustou skalních splazů, smrtících sifonů, stříkajících slapů se snad spolčuje se samotným Satanem schvátit skalpy strastiplných snoubenců, snažících se sebevražedně seskákat Stvořidla.
Smráká se. Sázava strašně studí. Standa se Světlanou si strašně si spílají. Světlana sabotuje sdílet Standova sdělení, snažící se směrovat Sambu skrze sjízdnější splavy. Samba strašlivě skřípe. Snad stokrát se sklopili. Studená Sázava snoubence systematicky semílá. Sedření, sotva sípají. Sodoma.
„Sláva!“, spasili se. Stvořidla se smilovala. Semdlení se sápají stanovat.
Stavějíce smáčený stan, strašně se spolu servou. Slovosled sprostých slov se stupňuje.
Standa schlíple sedí stranou stanu. Světlana, Standovi strašlivě spílajíce, stornovala společný sex. Současně svému snoubenci schválně sebrala spropitné.
Standa stěží spolykává suchou slinu sledujíc sotva sedmnáctileté smrady smáčející své sosáky sklenicemi Staropramenu. Spaní se slepicemi Standu sžírá. Snad se Světlana slituje.
Sedmidenní sotva snesitelné strastiplné splutí Sázavy skončil Soběšínský splav.
Snadné sklouznutí se splavu skončilo strašnou spouští. Sklolaminátka se samovolně svezla stranou, sklopila se. Snad stovky stříbrných stříkaček stříká skrze stovky stříbrných střech.
Standa se snaží soupeřit se silným spodním spoluprouděním, seč síly stačí.  Strašný simulátor smrti. Sinusoida stejně Standu semele. Smyčka se stahuje. Spáry smrtky se svírají. Stav snaživce se stává slučitelný se smrtí.
„Sláva!“, shůry spatří světlo. Standovi se skýtá spásná show. „Snad spiritualistická?“.
Sedm smyslných slečen snáší Standovi slastnou svačinku.
Stopku slivovice, svíčkovou se sedmi, smažený sýr, skrojek sehřátého selátka se skývou, sklenici studeného Staropramene,
Sedmá servírka snáší Standovi snad sama sebe? Senzačně se směje. Standa svůdné slečně sundává se sukně stříbrnou sponku se spirálkou. Skládaná sukně se samovolně skasává.
Stan se složeným spacákem skýtá soukromí. Schyluje se spontánní spuštění sexuální smršti.
Standóóó´!, slyší shůry skřehotat sirénu Světlanu. Stop slastnému snu. Statný svalovec sevřel Standu silným stiskem. Stačila sekunda. Standu snaživě sejmul se simulátoru smrti. Standovi se skoncoval slibný sen. Smutný, soustředěně sklepává sinice. Shromáždění snaživci, samovolně se srocující seshora splavu, sotva skrývají smích.
Světlana Standu strašně sprdne: „Sprosťáku, sis snad sundal slipy?“, soptí spruzeně. Svlečený Standa stydlivě skrývá sedací svaly. Stěží se soustředí.
Stranou smějící se skupinky se separuje slečna skoro stejná se snovou slečnou. Se stejně senzačním smíchem si srovnává skládanou sukýnku samovolně sjíždějící se snědých stehen.
Standa stále svírá stříbrnou sponku se spirálkou.
Snad skutečnost, snad sen.