Knoblošská 21

„Knoblošská jednadvacítka“  aneb „Oko bere!“

Kdo vystoupá na jeden ze tří vršků na kraji staré vinařské osady Knobloška, vzdálené cca 3 km nad Litoměřicemi, naskytne se mu nádherný pohled na panorama Českého středohoří. (GPS 50°32’36.744″N, 14°5’22.020″E)
Úchvatný pohled směrem na západ odhalí reliéf jednadvaceti vrcholů pohoří orámovaných zleva Radobýlem a zprava Hradištěm.
Přesně tolik, co oko pojme !!!  „Oko bere !“
A kdo by si nepřál umět jednotlivé vrcholy rozpoznat, pojmenovat a dokonce na ně i vystoupit. Těm, které pohled z Knoblošky očaroval, nabízíme formu společenského  zdolávání vrcholů :
Na každém z vrcholů Knoblošské jednadvacítky je potřeba provést fotografii výstupce či celé skupiny turistů formou samospouště nebo selfie s uvedením názvu kopce a datumu výstupu a toto foto poslat na e-mailovou adresu : penziondubina@gmail.com případně na  facebook.com/penziondubina.
A pak už jenom můžete sledovat, jak si ve výstupech na vrcholky hor vedete vy sami v porovnání s dalšími turisty.

Zároveň zde necháme prostor pro sdělování dojmů z objevování těchto vrcholů, výstupových tras a dobrodružství z cest. Aktivní výstupci na vrcholy K 21 získají originální pohlednici, do které si mohou vlepit známky s logem dosažených kopců, zaznamenat datumy jednotlivých výstupů a poslat ji svým známým. O dalších aktivitách souvisejících s K 21 budete informováni na facebook.com/penziondubina  nebo na www.penziondubina.cz